Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας δίνει μεγάλη έμφαση στη διαρκή μετεκπαίδευση των ομοιοπαθητικών επιστημόνων και γι' αυτό, έχει υπό την αιγίδα της τους ‘Ομοιοπαθητικούς Διαλόγους’ (ΟΜ-ΔΙΑ), μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, που λειτουργεί συστηματικά εδώ και 22 χρόνια, ιδιαίτερα δημοφιλές στους ομοιοπαθητικούς επιστήμονες της χώρας.

Οι Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι είναι ανοιχτοί σε όλους τους ομοιοπαθητικούς γιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους και φαρμακοποιούς της χώρας, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών, έμπρακτα και άμεσα.

Στους Ομοιοπαθητικούς Διαλόγους:

  • αναλύονται περιστατικά ασθενών των συναδέλφων ώστε να καταλήξει η ομάδα στη συνταγογράφηση του ορθού για την περίπτωση ομοιοπαθητικού φαρμάκου. (Υποστήριξη της συνταγογράφησης των λιγότερο έμπειρων στην Ομοιοπαθητική ιατρών γίνεται και από ένα δίκτυο επιβλεπόντων (supervisors), εμπειρότερων στην Ομοιοπαθητική ιατρών που υποστηρίζουν τους πρώτους).
  • αναλύονται περαιτέρω προηγμένες τεχνικές που αναβαθμίζουν την Ομοιοπαθητική πράξη των συναδέλφων. Ενδεικτικά θέματα που αναλύονται είναι: τρόποι βελτίωσης λήψης του ιστορικού και ανάλυσής του, θεραπευτικοί χειρισμοί σε υπερευαίσθητους ασθενείς, σε ασθενείς με πενία συμπτωμάτων, σε ασθενείς με ανίατες καταστάσεις, η χρήση των διάμεσων φαρμάκων, προληπτική ομοιοπαθητική σε επιδημίες, ανάλυση σπάνιων φαρμάκων κά.
  • παρουσιάζονται και αναλύονται πρόσφατες διεθνείς ομοιοπαθητικές εξελίξεις.
  • καλούνται καταξιωμένοι ιατροί ή ειδικοί άλλων επιστημών, που αναλύουν θέματα του τομέα τους που άπτονται ή συγγενεύουν με την ομοιοπαθητική, ή φωτίζουν τομείς της θεωρίας και της πρακτικής της.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώσε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους εκάστοτε υγειονομικούς κανονισμούς

Βρες Φαρμακείο

pharmacy.png

Θα μας Βρεις

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr