Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

Ομοιοπαθητική, Βελονισμός

Η θεσμοθέτηση της Ομοιοπαθητικής, του Βελονισμού και των άλλων αναγνωρισμένων από τον Π.Ο.Υ. μορφών Εναλλακτικής Ιατρικής είναι πλέον αίτημα όλων και προς όφελος όλων.

Η Ομοιοπαθητική και ο Βελονισμός οφείλουν να θεσμοθετηθούν ως εξειδικευμένη γνώση. Οι Ιατρικοί Σύλλογοι έχουμε ήδη ζητήσει να καταρτίσουν ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ τους που είναι Μέλη Επιστημονικών Ομοιοπαθητικών Ιατρικών Εταιριών έχουν επαρκή και πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική με Διεθνείς προδιαγραφές. Αντίστοιχο Μητρώο Μελών θα πρέπει να υπάρξει και για τους γιατρούς του Βελονισμού. Στη Μ. Βρετανία λειτουργούν 4 Ομοιοπαθητικά Νοσοκομεία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Καταφέραμε η πρότασή μας αυτή, διατυπωμένη επίσημα για πρώτη φορά προς τους Ι. Συλλόγους από την Εθνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας το 2007, να υιοθετηθεί από την Επιτροπή Ειδικοτήτων του ΙΣΑ στην οποία συμμετέχουμε και να προταθεί στο Δ.Σ. του ΙΣΑ!

Είναι χρήσιμο για όλους και απαραίτητο να προγραμματισθεί η εισαγωγή της Ομοιοπαθητικής και του Βελονισμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας και στις Ιατρικές Σχολές όπου και ανήκουν.

Τόσο το αίτημα όσο και κυρίως η αναγκαιότητα παραμένουν. Και θα εκπληρωθούν!

Η εκπλήρωση των παραπάνω αιτημάτων είναι κοινωνικά επωφελής, χαμηλού κόστους και προς όφελος του κρατικού προϋπολογισμού, των ασφαλιστικών ταμείων και των ιδιωτικών δαπανών. Παράλληλα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους γιατρούς.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Kλασσικής Ιατρικής με την Ομοιοπαθητική και το Βελονισμό αποτελεί πραγματικότητα στις Ευρωπαϊκές χώρες, σε επίπεδο Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων, Ασφαλιστικών οργανισμών και δεκάδων χιλιάδων ιατρών.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (Ε.Ε.Ο.Ι.Σ) παρέχει ΔΩΡΕΑΝ, πλήρες Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Πρόγραμμα ανοιχτό σε όλους τους γιατρούς, Πιστοπoιημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ομοιοπαθητικής (E.C.H), η οποία χορηγεί και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, European Diploma for Homeopathy.

Η προσφορά αυτή της Ε.Ε.Ο.Ι.Σ στους Έλληνες γιατρούς συνεχίζεται ανελλιπώς για 12η χρονιά φέτος, αποτελώντας ΠΡΟΤΥΠΟ και για τη συνεχιζόμενη κλασσική ιατρική εκπαίδευση.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Λύση στο εφιαλτικό πρόβλημα της αναμονής για ειδικότητα.

Το αφήνουν άλυτο αυτό! Δημιουργεί φτηνά εργατικά χέρια! Τώρα ανακοινώθηκε ότι για να αρχίσει κανείς την ειδικότητα θα πρέπει να περάσει κι άλλες εξετάσεις. Επιθυμούν ακόμα πιο φτηνά εργατικά χέρια.

Ενταξη της Ομοιοπαθητικής και του Βελονισμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, πληρότητα στην περίθαλψη.
Αντιμετώπιση του προβλήματος του ιατρικού πληθωρισμού με παρέμβαση στην πηγή του: ενημέρωση των μαθητών Γυμνασίου για τις σημερινές συνθήκες και προοπτικές του ιατρικού επαγγέλματος.

Η πρότασή μας αυτή, ΑΠΛΗ όπως όλες οι αλήθειες, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, με δυνατότητα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην πηγή του, δεν αφήνεται από το 'συνδικαλισμό' να μπει σε εφαρμογή!

Η ιδιωτική πρωτοβάθμια περίθαλψη αποκλειστικά στους γιατρούς χωρίς μεσάζοντες.

Πρωτοστατήσαμε στην υπεράσπιση του καίριου αυτού ζητήματος που αφορά την πλειοψηφία των γιατρών, με παρεμβάσεις παντού μέχρι και στους πολιτικούς αρχηγούς και στον Υπουργό Υγείας. Διαπιστώσαμε τη χρήση από το 'συνδικαλισμό' άσφαιρων και μόνο πυρών σε ένα προσιτό και εφικτό στόχο!
Αποτέλεσμα: το θέμα χάθηκε για τους γιατρούς. Φοβούμαστε οριστικά!

Αυτοκάθαρση του ιατρικού σώματος.

Παραμένει ζητούμενο. Καθοριστικό. Καμία 'συνδικαλιστική' πρόταση για το θέμα.

Αξιολόγηση στην ιατρική Εκπαίδευση και στην ποιότητα της Περίθαλψης.

Αυτά τα αυτονόητα εντάσσονται ακόμα στην κατηγορία 'ουσιώδη εν ανεπαρκεία'(!)

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώσε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους εκάστοτε υγειονομικούς κανονισμούς

Βρες Φαρμακείο

pharmacy.png

Θα μας Βρεις

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr