Γνώρισέ την

Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

είναι μία επιστημονική θεραπευτική μέθοδος, κατά την οποία, μετά από λήψη αναλυτικού ιστορικού, χορηγούνται στον ασθενή καταλλήλως επιλεγμένα ομοιοπαθητικά φάρμακα, που προέρχονται από φυσικές ουσίες παρασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες ή τοξικότητα στον οργανισμό.

get-to-know.jpg
Η Ομοιοπαθητική είναι αποτελεσματική σε ένα ευρύ φάσμα οξέων και χρόνιων παθήσεων, συλλειτουργεί άριστα με την κλασσική ιατρική και επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση σύγχρονων ιατρικών αδιεξόδων όπως αυτού της μικροβιακής αντοχής ή της πολυφαρμακίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση της Ομοιοπαθητικής συνδυάζεται με περιορισμό της χρήσης αντιβιοτικών, αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και ηρεμιστικών (και κατά συνέπεια και με περιορισμό των συνοδών παρενεργειών που προκαλούν τα προαναφερόμενα φάρμακα).
get-to-know4.jpg

Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλη κλίμακα στην Ελλάδα και την Ευρώπη ενώ παγκοσμίως την εμπιστεύονται πάνω από 200 εκατομμύρια. Το ποσοστό ικανοποίησης εκείνων που την επιλέγουν ως θεραπευτική μέθοδο είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Η Ομοιοπαθητική πληροί τις σύγχρονες απαιτήσεις για μια Ιατρική:

Ολιστική

καθώς δεν αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα για το οποίο προσέρχεται ο ασθενής αλλά καθιστά υγιέστερο ολόκληρο τον οργανισμό.

Εξατομικευμένη

σε δύο ανθρώπους για το ίδιο πρόβλημα, π.χ. μια αρθροπάθεια, ενδέχεται να χορηγήσουμε διαφορετικό ομοιοπαθητικό φάρμακο, λαμβάνοντας υπόψη τον ιδιαίτερο τρόπο που πάσχει από καθένας, το σύνολο δηλαδή των συμπτωμάτων του.

Επικεντρωμένη

στον (πάσχοντα) άνθρωπο.

Φιλική

προς το περιβάλλον.

Η ΕΕΟΙΣ

μεριμνά για την ποιοτικότερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη παροχή της προς τους πολίτες.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους κανονισμούς περί κορωνοιού

Θα μας Βρείτε

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr