Πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Περιγραφή

Για δέκατη έβδομη συνεχή χρονιά, η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (ΕΕΟΙΣ), παρέχει δωρεάν το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα στην Ομοιοπαθητική, που περιλαμβάνει ενδελεχή θεωρητική κατάρτιση με ζωντανή διδασκαλία, χρήση όλων των σύγχρονων εποπτικών μέσων καθώς και πλήρη πρακτική και κλινική εφαρμογή. [Δείτε εδώ αναλυτικά το περιεχόμενο σπουδών].

Το πρόγραμμα υπερβαίνει όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ομοιοπαθητικής (Εuropean Committee for Homeopathy, ECH) και είναι πιστοποιημένο από αυτήν. Η μετά από εξετάσεις επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη διπλώματος από την ΕEΟΙΣ και σε όσους το επιθυμούν και στη λήψη του ευρωπαϊκού διπλώματος Ομοιοπαθητικής (European Diploma of Homeopathy), που χορηγείται από την ECH και είναι κοινό για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Για να δοθεί η δυνατότητα τόσο στους εργαζόμενους όσο και σε επιστήμονες που διαμένουν στην επαρχία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, τα μαθήματα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, περίπου ένα κάθε μήνα, από τον Σεπτέμβριο ως και τον Ιούνιο. Στους σπουδαστές χορηγείται βιβλίο συνοπτικής παρουσίασης όλων των ομοιοπαθητικών φαρμάκων που θα διδαχτούν καθώς και εγχειρίδιο (booklet) βασικής πληροφόρησης σχετικά με θέματα Ομοιοπαθητικής θεωρίας, μεθοδολογίας και ορολογίας.

Το Πρώτο Μάθημα

Για το έτος 2021-2022, το 1ο Εισαγωγικό μάθημα Ομοιοπαθητικής θα γίνει το 1ο Σαββατο-Κύριακο του ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021.

Πιστοποίηση

ech certificationΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΕΟΙΣ είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ομοιοπαθητικής (European Committee for Homeopathy, ECH). Πρόκειται για την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία εθνικών εταιρειών ομοιοπαθητικής Ιατρικής, η οποία -μαζί και με το ‘Διεθνή Σύνδεσμο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής’ (Liga medicorum homeopathica internationalis, LMHI)- έχει θεσπίσει κοινά κριτήρια εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική για τους ιατρούς όλων των χωρών της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως.

Εξετάσεις - Δίπλωμα

european diplomaΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΕΟΙΣ υπερβαίνει κατά πολύ και τις προδιαγραφές του προσφάτως εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προτύπου CEN για την εκπαίδευση ιατρών στην Ομοιοπαθητική.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη Διπλώματος από την ΕEΟΙΣ και σε όσους το επιθυμούν και στη λήψη του ευρωπαϊκού Διπλώματος Ομοιοπαθητικής (European Diploma of Homeopathy), που χορηγείται από την ECH.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους κανονισμούς περί κορωνοιού

Θα μας Βρείτε

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr